Dit gedeelte van onze website is speciaal voor onze jongeren.

Of je nu een trouw bezoeker van een van onze drie kerken bent of dat je gewoon geinteresseerd bent in het geloof en spirituatliteit: je bent van harte uitgenodigd op onze website.

Je vindt hier toegang tot veel informatie. Wat te denken van 'Twitter met God'? Klik maar op de button en ontdek de antwoorden op veel vragen die jij jezelf ook wel eens heb gesteld.

Of klik op de button van jong katholiek en lees over allerlei activiteiten die speciaal voor jongeren worden gehouden.

jongeren ontmoeten

 

Beste jongeren,
Het lijkt ons een leuk idee om tussen de jongeren van de H.Drieeenheid een aantal keer in het jaar een paar ontmoetingen te organiseren. Waar alle jongeren vanaf voortgezet onderwijs aan deel kunnen nemen.
Lijkt dit jullie een leuk idee en zouden jullie hier wel aan deel willen nemen? Dan kun je contact opnemen met mij (Pien Auf dem Brinke).
Mijn mailadres is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Gr Pien

In 2020 willen de jongeren in Bussum, gemeente Gooise Meren, een eigen invulling geven aan The Passion, zoals die elk jaar op initiatief van EO, KRO en NCRV wordt uitgezonden. Het doel is om gelovige jongeren bijeen te brengen en de jongeren zelf de opzet te maken, uiteraard geïnspireerd op reeds bekende uitvoeringen. Het project biedt jongeren de kans om samen met geloven bezig te zijn, maar ook met andere hobby’s zoals organiseren van events, toneelspelen, muziek maken etc.

Meedoen aan het project The Passion 2020 geeft je een heel bijzondere ervaring op verschillende vlakken. Jonge mensen zijn op zoek naar spirituele zaken en inhoudelijk is het project een hele goede gelegenheid om met generatiegenoten te discussiëren over geloven, wat er is tussen hemel en aarde, de rol van het passieverhaal en wat geloven betekent voor mensen.
Het is ook het ervaren van samen werken naar een doel: de uitvoering. De weg daar naar toe wordt vanuit de groep zelf uitgestippeld. Uiteraard zullen er ook een aantal professionals worden ingeschakeld om jullie te helpen waar dat nodig is. In het project kun je al je creativiteit kwijt. Of het nu is in het plannen en organiseren, in het schrijven van scripts, in het zoeken naar songs die passen bij de inhoud van het verhaal, in het zingen en acteren in de uitvoering van The Passion of een rol in de techniek. Denk maar eens aan licht en geluid, maar ook aan videoproductie op verschillende locaties.
Misschien wil je liever je muzikale talent benutten en deel uitmaken van de band die de gekozen nummers gaat vertolken. Er zijn heel veel mensen nodig en als je denkt dat er een rol voor jou is weggelegd in dit project, meld je dan vooral aan!