Familieberichten.

In onze gemeenschap zijn door de doop opgenomen:

Isabel en Florian Kuipers

Van harte welkom in onze parochiegemeenschap.

Zaterdag 24 november om 17.00 uur: Communieviering in De Antoniushof m.m.v. het Jozef Dameskoor. Voorganger is de heer Jan Langendorff.

 

Meeleven met elkaar

Zondag 28 oktober ging de bloemengroet naar de heer en mevrouw Roemen in Bussum. Zij zijn 50 jaar getrouwd waarmee wij hen van harte feliciteren.

Zondag 4 november was de bloemengroet voor de heer en mevrouw Groenesteijn in Bussum. Zij zijn 60 jaar getrouwd waarmee wij hen van harte feliciteren.

Zondag 25 november van 14.30 – 17.00 uur: Cantatedienst in de Wilhelminakerk. Uitgevoerd wordt de Messiah van Georg Frederik Händel. Vocaal Ensemble Voices onder leiding van Piet Philipse m.m.v. het Radio Filharmonisch Orkest (Wilhelminaconsort), Heleen Meijer sopraan, Daniëlle Buijck alt, Alan Belk tenor, Palle Fuhr Jurgensen bas.

Toegang: €10,- inclusief consumptie. Dit concert heeft een pauze.

Meer informatie: www.voicesbussum.nl

Vrijdag 16 november t/m 13 januari 2019: Mariatentoonstelling in het Comenius Museum, Kloosterstraat 33, Naarden. 2018 is het Europees Jaar van het Cultureel Erfgoed met in november het thema: Religieus verleden. Het Comenius Museum is van oorsprong van 1440-1579 een nonnenklooster, het Maria Convent. Daarom wijdt zij een tentoonstelling aan Maria. Kunstenaars, aangesloten bij het Algemeen Kristelijk Kunstenaarsverbond tonen een aantal hedendaagse kunstwerken geïnspireerd op de persoon van Maria.

Toegang € 6,-. Voor meer informatie: www.comeniusmuseum.nl

Familieberichten.

In onze gemeenschap is door de doop opgenomen:

Zoe Magdalena den Heeten

Van harte welkom in onze parochiegemeenschap.

 

Dinsdag 20 november om 20.00 uur: CCIV-lezing in het Jan Ligthartcentrum, Brinklaan 36A in Bussum. Thema: Goed en lekker eten geeft betekenis aan ons leven!  Door Michiel Korthals. Michiel Korthals, emeritus hoogleraar filosofie aan de Landbouwuniversiteit in Wageningen en auteur van diverse boeken, neemt ons mee in zijn kijk op voeding en hoe we de afstand tussen boer en stadsbewoner kunnen verkleinen, verspilling verminderen en voedsel iedere dag opnieuw ervaren als een feest. Vooraf kunnen we genieten van ... gered voedsel als feestmaal. Om verspilling en teleurstellingen te voorkomen, gaarne aanmelden voor de maaltijd via een e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Informatie en opgave via www.cciv.nl of bij de cursusadministratie: de heer B. Budding, tel. 6947051. Toegang: € 6,00. Het programmaboekje dat achter in de kerk ligt, kunt u meenemen.

Meeleven met elkaar:

Zondag 14 oktober ging de bloemengroet naar de heer Bartman in Bussum. Met een hartelijke groet van onze parochiegemeenschap.

Zondag 21 oktober waren de bloemen voor Mw. Larea Abbou in Bussum. Met een hartelijke groet van de parochiegemeenschap en we wensen haar een spoedig herstel toe.