Familieberichten.

Wij hebben afscheid moeten nemen van:

Mevrouw Henny Groote – Koopmanschap. Zij is 93 jaar geworden en woonde Gooise Waranda, Mezenlaan 19 B19 in Bussum.

Haar uitvaart is donderdag 20 september om 13.00 uur in de Mariakerk.

Laten wij haar en al onze dierbaren in onze gebeden gedenken.

Dinsdag 25 september van 14.30 – 16.45 uur: Bijbelstudiemiddag in de Grote Zaal van het Pastoraal Centrum. De Bijbelstudie wordt geleid door Theo Voorhout. Vanaf 14.00 uur staat de koffie/thee voor u klaar. U bent van harte uitgenodigd. Voor meer informatie: Lia van der Flier, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel.: 035-6989434.

Meeleven met elkaar:

Zondag 2 september ging de bloemengroet naar mevrouw van der Drift, Gooische Warande, kamer C-27 in Bussum. Met een hartelijke groet van de parochiegemeenschap.

Zondag 9 september waren de bloemen voor Pastor Andrea Geria. Met een hartelijke gelukwens vanwege zijn verjaardag.

De heer Ben Moussault ontving voor zijn jarenlange inzet voor onze parochie de kerkelijke onderscheiding Bene Merenti. Daar hoorde natuurlijk ook een bloemetje bij.

Donderdag 4 oktober om 20.00 uur: Opening nieuwe seizoen CCIV in de Wilhelminakerk in Bussum door Dirk-Jan de Koter. Thema: 400 jaar Statenvertaling: Grondslag voor het Nederlands of toch niet?

Informatie en opgave via www.cciv.nl of bij de cursusadministratie: de heer B. Budding, tel. 6947051.

Vrijdag 21 september vanaf 17.00 uur: Meetafelen in de Sloep. Met veel enthousiasme gaan we weer aan het nieuwe seizoen beginnen en bent u van harte welkom. U dient zich wel op tijd op te geven, omdat de ruimte in de Sloep beperkt is. Wij kunnen maar vijftig gasten ontvangen. Stop een goed dichtgeplakte enveloppe met € 10,-, voorzien van naam/namen en telefoonnummer, uiterlijk woensdag 19 september vóór 13.00 uur in de brievenbus van het Pastoraal Centrum.

Werkgroep Meetafelen, Anita van Ginkel, tel. 5435369 of 06-14448535.

Van 12 t/m 14 oktober: Encounter ervaringsweekend zelfontmoeting voor alleenstaanden, in Bezinningscentrum Emmaus, Helvoirt (bij Den Bosch), een inspirerend weekend dat gericht is op goede communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Door middel van diverse presentaties ontdek je hoe je met gevoelens om kunt gaan, waar je behoefte aan hebt, en hoe je bewustere keuzes kunt maken. Ook gehuwden en samenwonenden kunnen individueel aan dit bijzondere weekend deelnemen. Het weekend begint vrijdagavond en eindigt zondagmiddag. De kosten van het weekend: €145,- incl. overnachtingen en maaltijden. Je zult er beslist geen spijt van krijgen. Meer informatie op www.encounter.nl Voor vragen en evt. inschrijven kun je ook bellen met Marion Vrind, 6916090, emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zondag 23 september om 12 uur: Vredeswandeling in Naarden Vesting in het kader van de vredesweek. Start bij het Vestingmuseum in Naarden. Inloop 11.30 uur. Tijdens de wandeling zijn er momenten waarbij op creatieve wijze stil wordt gestaan bij het thema: ‘Vrede maak je samen’. Na afloop zijn er lekkere hapjes. De wandeling wordt georganiseerd door initiatiefnemers uit verschillende religieuze en maatschappelijk organisaties in het Gooi.

Familieberichten:

Op 25 augustus zijn in het huwelijk getreden:

Rob Rijnholt en Minouk Rijnholt – van Leeuwen

Wij wensen het bruidspaar een zonnige toekomst.

 

Wij hebben afscheid moeten nemen van:

Mw. Beppy Bakker – Schothorst, 90 jaar en zij woonde in Bussum.

Haar crematie heeft zaterdag 25 augustus plaatsgevonden.

Hr. René Hoppenbrouwers, 70 jaar en hij woondein Bussum. Zijn crematie heeft dinsdag 28 augustus in besloten kring plaatsgevonden.

Laten wij hen en al onze dierbaren in onze gebeden gedenken.